Bourbon Stout fra Holbæk Bryg

Øl med whiskey. Ikke nogen nyhed, men heller ikke noget man støder på hver dag. Skal man blande noget i øl, er det nærliggende at tage whiskey, da det er samme basisingredienser, fremstillingsprocessen er bare en lidt anden. Her er det Holbæk Brygs forsøg med at blande Bourbon og Stout,…

Læs mere

Jacobs Porter

Jacobs Porter

Jacobs Porter er fra Medicibeers. Jeg er imponeret over, at et så ungt bryggeri som Medicibeers har så rigt et sortiment i produktion. Ét er at have ideerne, noget andet er rent faktisk at føre det ud i livet som en fysisk produktion, der er til salg. Det kan Medicibeers.…

Læs mere

Svaneke Stout

Svaneke Stout

På Bornholm er Svaneke Bryghus vældigt populært. de gør meget for at være noget særligt for dem, der er på stedet. Noget øl fås kun på bryggeriet, øllet kan nydes til god mad i restauranten og der er ind i mellem særlige arrangementer på bryggeriet. Alt sammen bygger oven på…

Læs mere

Julestout fra Midtfyns Bryghus

En sprød, lækker julestout, som du aldrig har fået den før. Sådan beskriver Midtfyns Bryghus selv sin julestout. En stout, som de anbefaler til stærk ost, chokolade, konfekt eller som en dessert i sig selv. Midtfyns Bryghus er nærmest specialister i stout’er. Jeg har ikke bemærket andre bryggerier have et…

Læs mere

Skagen Bundgarn Porter

Skagen Bundgarn

Blandt de første fire bryg som Skagen Bryghus lavede var Sortbøder. Det er den, der nu hedder Bundgarn. Skagen Bryghus gør meget ud af at være tro mod Skagen. Det kommer til udtryk i tilgangen til deres øl, der har en god historie relateret til lokalområdet, og som til en…

Læs mere