Om Gode Drikke

Gode Drikke er startet som en opfølgning på en cocktailaften. Alle gæster skulle have en flaske spiritus med, så ville værterne sørge for alt tilbehøret.

Men der skulle bruges nogle opskrifter på drinks. Dem fandt vi, og da vi nu alligevel havde samlet det hele sammen, kunne vi ligeså godt lægge dem på en hjemmeside, så vi begge to havde adgang til dem. Det fælles arbejde fadede ud og Kim Malchau har siden drevet Gode Drikke alene.

Fokus var til at starte med udelukkende på drinks. Det er siden udvidet til også at dreje sig om øl, ligesom der er kommet baggrundsartikler til om begge emner.

I 2008 skulle fokus skærpes. Øl og drinks appellerer til forskellige segmenter, så sitet splittes op i en del, der fokuserer på øl og én der fokuserer på drinks.

Det er gratis

Al brug af sitet er gratis. Der er ikke reklamer på siden (what??? Ingen reklamer????). Min erfaring er, at reklameindtægten er for lille til, at det er besværet værd og så kan jeg ligeså godt give dig den bedre oplevelse det er, at der ikke er reklamer.

De øl jeg anmelder er nogle jeg har fået eller selv har købt. Selv om der ikke er reklamer på sitet er der ikke noget til hinder for at du kan sponsorere øl til anmeldelse. Uanset hvor generøs du er, er det eneste der tæller i min anmeldelse, hvad jeg synes om øllet. Du kan derfor være min bedste ven, der laver elendigt øl, så bliver anmeldelsen dårlig. Og du kan være en skidt fyr, der laver godt øl, så bliver anmeldelsen god. Men vær som udgangspunkt ordentlig 🙂

God fornøjelse med Gode Drikke.

Comments are closed.