Coisbo Urban Haze

Cobs Urban HazeGaragebryggeriet Coisbo (sådan startede det) har overordentligt spændende navne til sine øl. Her er det Urban Haze, en Pale Ale med hyldeblomst (som det også er set i fx. Ørbæks Fynsk Forår). Det tyder på en frisk øl med markant bitterhed.

Navn: Urban Haze
Alkohol: 4,80%

Skum

Beigefarvet, fyldigt skum med en relativt grov struktur. Det holder godt og det hænger ikke i glassets kanter.

Udseende

Næsten kastanjefarvet, som i: list lysere end en kastanje, men med samme rødlige glød. En ret klar øl, pæn og med masser af kulsyrebobler.

Duft

Hylden stormer en i møde som den friskeste forsommer. Ellers en sødlig duft og en smule karamel. Men hylden er helt klart dominerende.

Smag

Masser af hyldeblomst, sødme og en tydeligt, men ikke voldsom bitterhed. Som i duften er der også karamel i smagen. Hylden sidder længere tilbage i den vedholdende eftermsag.

Bedømmelse af Urban Haze

Urban haze er en meget frisk Pale Ale, der dog bevaerr bitterheden, tro mod sit forlæg. Det er ikke en tørstslukker, det forhindrer bitterheden, men sæt den nu alligevel til en frokost, en dag hvor solen skinner. Det er det hele værd (det er det, Urban Haze er vurderet på baggund af – ellers er det en tand lavere).

Prøv kombinationern Urban Haze og peberkippers. Det smager godt.

  • Samlet bedømmelse
4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.