Gourmetbryggeriet, der slår sig op på sloganet “Øl – mad – mennesker” foreslår forårsbrygget Happy Easter som ledsager til påskefrokosten med sild, lam, forårsurter og ost. Og netop det spæde er forårets tegn. Det er en stærk øl – Happy Easter – så det er lidt et paradoks at den i sig selv er spæd og sart, men helt galt går det dog ikke.
Navn: Happy Easter Alkohol: 6,00% Skum Fyldigt, lys og stort set hvidt skum.Det har en tyk men fin struktur og så hænger det en smule i glasset. Det virker lidt trægt op ad glassets kanter. Det holder længe. Udseende Mørk, ravgylden. På flaskens etiket står, at den er knaldrød, men det er den ikke. Den er helt klar og med en moderat mængde kulsyrebobler. Duft Humlet, frisk, frugtagtig, sødlig. Lidt malt. Smag Blød, let sødlig og meget rund i smagen. Smagen er kort og diskret og bitterhed er stort set et fremmedord i denne øl. Der er en sjov, spirende friskhed i starten af smagen. Bedømmelse Happy Easter gør ikke meget væsen af sig. En påskebryg må godt give den noget mere gas, synes jeg, og det ser vi ikke her. Kvalitet og smag er helt i orden, men mere fylde ville gøre sig godt. Som Happy Easter er nu, tager den på ingen måde opmærksomheden fra maden.
2163