Semper Ardens Easter Brew

Carslberg har været på jagt i gemmerne efter den ældste opskrift på påskebryg de kunne finde. Og de fandt en fra 1907. Det er den, der er basis for Semper Ardens Easter Brew. Easter Brew er en bock og det er lige mig, så det er med store forventninger glasset sættes frem og øllet skænkes op.

Navn: Easter Brew Alkohol: 6,50% Skum Den skummer godt. Meget godt endda. Skummet er cremefarvet til den lysebrune side. Det har en fin struktur, holder ret længe og hænger lidt i glassets kanter. Udseende Farven er en pæn klar mellembrun, kanstanjeagtig kobberbrun farve. Den er helt klar og der er ikke en eneste kulsyrebobel at se. Duft   Sød, blød, maltet, karamelagtig. Smag Rund og fin smag med en bitterhed der sætter ind helt fra start og som følger med til til finalen. Humlet og lidt sød i det. Det totale fravær af kulsyre (der nok er gået op i skum det hele) gør det til en noget flad oplevelse at drikke Easter Brew. Bedømmelse En bock behøver ikke sprudle af kulsyre, men den må heller ikke være flad. Det er Semper Ardens Easter Brew og det trækker ned.  Hæld den forsigtigt op og det holder på kulsyren og mindsker skumdannelsen. Carlsberg anbefaler Easter Brew til svinekød, tørre og salte oste og mexikansk mad.

2139

Comments are closed