Øl brygget på gammelt vand

Fur Bryghus laver godt øl. De har spændende ideer og formår – som regel – at have held med ideerne. Nu har de også lavet en påskebryg. Vandet, der er brugt er – som alt andet vand til Fur-øl – filtreret gennem lag af vulkansk aske og moler. Årtusinders forædling, som bryggeriet selv skriver på øletiketten. Grundlaget for denne øl er English Strong Ale.

Navn: Påskebryg Alkohol: 7,70% Skum Relativt grov struktur præger dette cremefarvede skum. Det er fyldigt og holder lige som det skal, det vil sige længe nok til at man kan nyde det, men ikke så længe at det generer når man skal igang med varerne. Udseende Ravgyldent, uklart, men med en ren farve. Duft Rund og blød duft, præget af humle. Ikke syrlig og frisk i udpræget grad, mere… rund og blød. Smag Der er en fin bitterhed men ikke meget smag. Smagen er hurtigt væk og virker som om øllet er fortyndet med vand. Alkoholstyrken indikere bestemt ikke light på nogen måde, men smagen er meget svag. Bedømmelse Fur skuffer med deres påskebryg. Det er noget tyndt sjask, der står i skarp kontrast til hvad de ellers kan præstere.

2516

Comments are closed