Lagret – og stærk – påskebryg fra Hancock

Hancock har lavet en påskebryg der er overordentlig stærk. Over 10% i rå muskelstyrke. Det særlige ved Hancock Påskebryg er, at den har lagret et år ved 0 grader. Bryggeriet gør meget ud af, at det tager mindst 360 dage at lave denne øl.

Navn: Påskebryg Alkohol: 10,50% Skum Kedeligt. Skummet er næsten hvidt (perlemor hedder det vist). Der kommer en smule skum, når man vælter øllet i galsset, men man skal være en anelse hårdhændet for at lave skum. Og når det så lykkes forsvinder det i løbet af et øjeblik. Øv. Udseende Det ligner en almindelig guldøl (selv om den er dobbelt så stærk), dvs. en anelse mørkere end en pilsner. Duft Denne påskebryg kan ikke prale af duften. Det er ikke meget, denne øl dufter af. Den smule duft der er, er let humlet. Det er mest det. Smag Typisk for superstærke øl er den meget bitter, ikke ulig en Carlsberg Master Brew. Smagen ligger på bagerste halvdel af tungen og holder længe. Mest af alt smager den som en bitter guldøl, så smagsmæssigt giver den sig ikke ud for noget den ikke er. Bedømmelse Hancock Påskebryg er enormt stærk, så pas på til påskefrokosten. Den er bedre til mad end den er som ren nydeøl. Den kan godt tåle den gode rugbrødsfrokost.

2433

Comments are closed